poniedziałek, 22 lipca 2013

Gołąbki z młodej kapusty z pistacjami

Zainspirował mnie ostatnio przepis Okrasy jaki znalazłam na ulotce w sklepie i pomyślałam: czemu nie?! Gołąbki z piekarnika zabrzmiało zachęcająco... Wyszły idealne - bardzo smaczne, delikatne z jednocześnie dość wyraziste w smaku. Szukałam alternatywy dla kapusty z koperkiem, której jestem ogromną fanką i tym razem padło na właśnie takie cudo. Polecam je wszystkim, którzy lubią takie ciekawe smaczki.

Gołąbki z młodej kapusty z pistacjami

Składniki na gołąbki:


500g mięsa mielonego z szynki
100g kaszy jęczmiennej
11-12 liści z młodej kapusty
50-80g pistacji
Połowa natki pietruszki
1 średnia cebula
Sok z połowy limonki
2 ząbki
1 kulka sera mozzarella (125g)
Przyprawy: sól, pieprz ziołowy, szczypta suszonej mięty, papryka ostra

Składniki na pomidorowy sos:


2 puszki pomidorów w kawałkach (2x400g)
1 cebula
3 ząbki czosnku
5 liści świeżej bazylii
Przyprawy: sól, cukier, pieprz kolorowy świeżo mielony, oregano

Gołąbki z młodej kapusty z pistacjami

Sposób przygotowania:


Duże liście kapusty sparzyć w gorącej wodzie przez około 1 minuty aż delikatnie zmiękną, w osobnym naczyniu przygotować bardzo zimną wodę aby później w niej blanszować liście. Kaszę ugotować w osolonej wodzie. Cebulę, natkę pietruszki i czosnek drobno pokroić, pistacje obrać i trochę rozdrobnić. Do miski wrzucić mięso mielone, dodać posiekane składniki, wlać sok z limonki, wsypać ostudzoną kaszę i dobrze doprawić –wszystkie składniki ze sobą dokładnie połączyć. Na blaszkę wyłożyć papier do pieczenia i skropić go oliwą. Następnie z liści odciąć pogrubioną cześć i na tak przygotowane liście wyłożyć farsz. Farsz zamykać w liściach w następujący sposób : prawą część liścia złożyć do środka, z lewą częścią postąpić tak samo, a następnie zawinąć go w rulon i delikatnie spłaszczyć. Tak zawinięty gołąbki ułożyć na blaszce, posmarować je oliwą i piec w piekarniku przez 20 minut w temperaturze 180st C. Po tym czasie na każdy gołąbek położyć po plasterku mozzarelli i piec około 5 minut. Gotowe gołąbki podawać z sosem pomidorowym.

Sos pomidorowy:


Cebulę i czosnek drobno posiekać. Do garnka wlać 2 łyżki oliwy i zeszklić na niej cebulkę. Następnie do cebulki dodać czosnek, odrobinę pieprzu i łyżeczkę oregano – wszystko wymieszać i podsmażyć jeszcze 2 minuty. Później do garnka wrzucić pomidory z puszki i mieszać, do pomidorów dodać jeszcze do smaku soli, cukru i tak dusić do czasu aż wyparuje cała woda. Najlepiej jak sos zrobimy wcześniej i bez pośpiechu, pozwolimy mu długo się dusić.

Gołąbki z młodej kapusty z pistacjami

Gołąbki z młodej kapusty z pistacjami

Podobne posty:

środa, 17 lipca 2013

Zielone szparagi w szynce serrano

Szparagi można jeść na sposobów sto, a oto jeden z nich: lekko podgotowane, delikatnie przyprawione szparagi owinięte najlepszym przysmakiem prosto z Hiszpanii - jamonem serrano. Najlepiej gdy szparagi są świeże, w przeciwnym wypadku po ugotowaniu będą dość włókniste. Danie to jest proste w przygotowaniu, a efekt końcowy bardzo smaczny! Można w nie skomplikowany sposób przyrządzić bardzo wykwintne danie. Lo recomiendo a todos, que aman la cocina espanola! :)


Składniki:


500g zielonych  szparagów
10 plasterków szynki jamón serrano
(opcjonalnie: szynka szwarcwaldzka)
Przyprawy: sól, świeżo zmielony pieprz kolorowy, cukier


Sposób przygotowania:


Szparagi umyć, obrać dolną cześć tak do 1/3 wysokości i odciąć dolną zdrewniałą końcówkę. Do dużego garnka wlać 1-1,5 litra wody, dodać po pół łyżeczki soli oraz cukru i zagotować. Do gotującej się wody wrzucić przygotowane szparagi i gotować je przez około 4-5 minut, gdy już będą odrobinę miękkie odcedzić i wrzucić do miski z zimną wodą i lodem – chwilkę je tak blanszować. Następnie osuszyć i i po dwa szparagi owijać w plasterek jamona – poukładać wszystkie na blaszce, i na koniec delikatnie można popieprzyć świeżo zmielonym pieprzem. Szparagi piec przez około 10-15 minut w temperaturze 200st C. Można je podawać również na zimno, pokrojone na mniejsze kawałki jako przekąska.


poniedziałek, 15 lipca 2013

Ciasto drożdżowe z brzoskwiniami pod kruszonką

Aby ciasto drożdżowe było takie idealne jak u babci potrzeba dużo cierpliwości.... Ciasto to, wymaga trochę czasu aby dobrze wyrosnąć, więc jeśli ktoś tego czasu nie ma - tym razem musi sobie niestety ale odpuścić. Jednak naprawdę warto je zrobić, jest idealne na śniadanie z mlekiem czy do kawy, jest idealną drożdżówka, która przywołuje wspomnienia z dzieciństwa. Polecam!


Składniki na ciasto:


0,5 kg mąki
0,5 kostki świeżych drożdży (50g)
1 szklanka mleka
0,5 kostki masła
4/5 szklanki cukru
2 jajka
1 torebkę cukru wanilinowego (16g)
Parę kropel aromatu waniliowego
Duża puszka brzoskwiń w syropie

Składniki na kruszonkę:


0,5 kostki masła (100g)
3/4 szklanki cukru
1 szklanka mąki
1 łyżeczka cukru wanilinowego


Sposób wykonania:


Drożdże z jedną łyżeczką cukru i mąki rozpuścić w ciepłym ale nie gorącym mleku, a następnie roztwór odstawić w ciepłe miejsce na 20 minut do czasu aż lekko wyrośnie. Masło roztopić i odstawić do ostygnięcia. Do miski przesiać mąkę, dodać cukier, cukier wanilinowy, wlać rozczyn dodać jajka oraz aromat – wszystkie składniki wstępnie łyżką wymieszać. Następnie zabrać się za wyrabianie ciasta ręczne, do którego powoli wlewać roztopione masło i wyrabiać do czasu aż ciasto przestanie się kleić do rąk (jeśli będzie taka potrzeba można sobie podsypać odrobiną mąki). Miskę z ciastem przykryć ściereczką i odstawić do ciepłego miejsca na 1,5-2 godziny do wyrośnięcia. Kruszonka: do miski wsypać cukier, mąkę i dodać masło wszystkie składniki dokładnie ze sobą ręcznie ucierać aż kruszonka zacznie przypominać duże okruchy chleba. Brzoskwinie odsączyć z syropu i pokroić je w mniejsze kawałki. Blachę (25x45) wyłożyć papierem do pieczenia, lekko go wysmarować masłem i oprószyć mąką lub bułką tartą. Ciasto wyłożyć do blachy i delikatnie rozłożyć na całej długości, na ciasto ułożyć kawałki brzoskwiń i równomiernie rozsypać na wierzch kruszonkę. Ciasto piec w temperaturze 200st C przez 30-40 minut aż uzyska ładny złoty kolor.


środa, 10 lipca 2013

Kurczak w sosie śmietanowo-ogórkowym

To danie jest istną ucztą na podniebienia. Gdy zrobiłam je po raz pierwszy, nie mogłam przestać go wychwalać - takie proste danie ale jakie smaczne! Smakowo wszystkie składniki świetnie się ze sobą komponują. Sos jest delikatny a poprzez ogórki kiszone niebanalny w smaku - uwielbiam się zajadać tym daniem, bo ot tak po prostu jest bardzo smaczne i proste. Polecam.


Składniki:


400-500g filetu z kurczaka
500g makaronu penne
Pęczek zielonej pietruszki
3-4 ogórki kiszone
1 cebula
400g śmietany 12%
200g śmietany 18%
2 łyżki jogurtu naturalnego
Przyprawy: sól, świeżo mielony pieprz lub pieprz ziołowy, cukier, gałka muszkatołowa, curry, papryka słodka
(Opcjonalnie: pomidory koktajlowe)


Sposób przygotowania:


Filety umyć, oczyścić i pokroić w kosteczkę. Do miski wlać 2 łyżki oliwy, dodać pół łyżeczki curry, odrobinę pieprzu oraz papryki, wrzucić kawałki kurczaka, wszystko dobrze wymieszać i wsadzić do lodówki na pół godziny. W tym czasie cebulę pokroić w kosteczkę, pęczek posiekać drobno, ogórki zetrzeć na dużych oczkach tarki, a makaron ugotować w osolonej wodzie. Następnie na rozgrzaną patelnię wrzucić kawałki kurczaka łącznie z marynatą i smażyć do koloru lekko złotego. Później dorzucić cebulę i mieszać do momentu aż się delikatnie zeszkli. Potem do miski przelać i dobrze wymieszać ze sobą: śmietanki wraz z jogurtem, oraz przyprawami: solą, pieprzem oraz gałką muszkatołową. Następnie do podsmażonych składników przelać śmietanę i mieszać do momentu aż zacznie lekko bulgotać. Do sosu wrzucić połowę posiekanej pietruszki i ogórki i dusić wszystko do momentu aż delikatnie zgęstnieje. Na sam koniec, do sosu, dorzucić resztę pietruszki (doda ona intensywnego koloru całości). Sos podawać z makaronem i z dodatkiem pomidorów koktajlowych.



Podobne posty:

Podobne posty:

poniedziałek, 8 lipca 2013

Brownie z malinami pod mocno malinową pianką

Jak pomyślałam o czekoladowym cieście zobaczyłam je w myślach właśnie takie: z dużą ilością malin! Czekolada i maliny świetnie się razem komponują, a że sezon malinowy w pełni stąd mocno malinowo-czekoladowe ciasto. Brownie wyszedł bardzo wilgotny i oczywiście mocno czekoladowy. Malinowa pianka jest idealna: nadała ciastu lekkości i odrobiny kwaskowatości - wyszła bardzo orzeźwiająca. Ciasto pyszne i nie sposób się mu oprzeć. Polecam!

Brownie z malinami

Składniki:


1 kostka masła (200 g)
1.5 szklanki cukru
0.5 szklanki mleka
5 łyżek kakao ciemnego
1 tabliczka gorzkiej czekolady
2 szklanki mąki
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1 łyżeczka sody oczyszczonej
1 łyżeczka cukru wanilinowego
4 jajka
Dżem malinowy ok. 250g

Składniki na piankę:


600g śmietanki 30%
1 duży jogurt malinowy 400g
2 galaretki malinowe
ok. 200-250g świeżych malin
3 łyżki cukru pudu

Brownie z malinami

Sposób przygotowania:


W garnku roztopić masło, dodać cukier, kakao i mleko - wszystko mieszać do momentu aż cukier się roztopi i odstawić do ostygnięcia. Oddzielić żółtka od białek, a następnie białka ze szczyptą soli ubić na sztywno. Na kąpieli wodnej roztopić czekoladę. Do przestudzonej masy kakaowej dodać żółtka, aromat, przestudzoną czekoladę oraz stopniowo przesiewać mąkę i proszek przy tym cały czas miksując. Następnie do jednolicie połączonych składników dodać ubitą pianę z białek i delikatnie całość wymieszać. Na koniec do masy dodać dżem i dokładnie wymieszać. Ciasto przelewamy do blachy(40x25) i pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 160st C przez około 40-45 minut. Wcześniej można przygotować galaretkę: w 500ml gorącej wody rozpuścić dwie galaretki, dobrze wymieszać i odstawić do ostygnięcia a następnie włożyć ją do lodówki. Gdy już galaretką będzie dość mocno schłodzona ale jeszcze w stanie płynnym, do galaretki powoli wlewać jogurt i mieszać do uzyskania jednolitej konsystencji , a następnie włożyć na 10 minut do zamrażarki. W tym czasie ubić śmietanę na sztywno i dodać cukier puder. Do ubitej śmietany powoli przelewać masę jogurtową przy tym cały czas miksować. Na koniec do masy dodać rozdrobnione maliny i wymieszać. Na ostudzone ciasto przelać masę piankową i wsadzić ciasto do lodówki, najlepiej na całą noc.

Brownie z malinami

Brownie z malinami

Podobne posty:

czwartek, 4 lipca 2013

Pieczone udka z kurczaka w estragonie

Kurczaaaki! Są najlepsze gdy skórka jest chrupiąca i bardzo aromatyczna, a mięso do samej kości bielutkie! Danie proste do przygotowania, dość szybkie i co najważniejsze wychodzi smaczne.

Pieczone udka z kurczaka w estragonie

Składniki:


4 udka kurczaka
3 łyżki oliwy
Przyprawy: szczypta soli, pieprz czarny, słodka papryka, estragon otarty,
Opcjonalnie:szczypta mięty suszonej

Sposób przygotowania:


Udka z kurczaka dokładnie opłukać i osuszyć. Do szklanej miski wlać oliwę i dodać szczyptę soli, pieprzu czarnego, papryki słodkiej, pół płaskiej łyżeczki estragonu i dodatkowo szczyptę mięty suszonej – wszystko dokładnie wymieszać. Do miski z marynatą włożyć udka i dokładnie je natrzeć , a następnie odstawić do lodówki na pół godziny. Po tym czasie na rozgrzanej patelni udka przez 3-5 minut podsmażyć z każdej strony. Podsmażone udka piec w rozgrzanym do 180st C piekarniku przez 35-40 minut. Można oczywiście udka zrobić wyłącznie na patelni, z tym, że należy podsmażać je na bardzo wolnym ogniu i przez dłuższy czas. (ok. 1h)

Pieczone udka z kurczaka w estragonie

Pieczone udka z kurczaka w estragonie

Podobne posty:

wtorek, 2 lipca 2013

Naleśniki - cieńkie i elastyczne

Naleśniki każdy umie, każdy zna a przepisów jest wiele... Ja mam swój ulubiony, dzięki któremu wychodzą mi cieniutkie, miękkie i co ważne elastyczne. Świetnie nadają się na krokiety czy do samego faszerowania bo po prostu nie pękają. Szykuje się je (wiadomo) szybko i łatwo a sposobów na ich podanie jest bardzo dużo... więc nic tylko wymyślać pyszne dania.

Naleśniki

Składniki:


2 szklanki mąki
1 szklanka mleka
1 szklanka wody
2 jajka
Szczypta soli
0,5 łyżeczki cukru
1 łyżeczka jogurtu naturalnego
2 łyżeczki miękkiego masła

Sposób przygotowania:


Do miski wlać mleko, wodę, dodać jajka ,mąkę, sól, cukier, masło i dodatkowo jogurt – czyli jednym zdaniem wszystkie składniki – i przy pomocy miksera wszystkie dobrze ze sobą połączyć. Ciasto będzie mieć malutkie grudki masła ale o to właśnie chodzi, gdyż przy smażeniu naleśników nie trzeba będzie już smarować olejem patelni a po grudkach oczywiście nie będzie ani śladu. Na patelnię teflonową wylać cienką warstwę ciasta i smażyć z każdej strony przez nie całą minutę. Podawać z ulubionymi dodatkami na słodko lub na słono.

Naleśniki

poniedziałek, 1 lipca 2013

Ciasto cytrynowe II

Ciasto cytrynowe intensywnie cytrynowe! - bardzo orzeźwiające, świetne na gorące dni ale nie tylko... do kawy jest wyśmienite. Ciasto to jest delikatnie kwaskowate ale też jest w sam raz słodkie, całość tworzy naprawdę pyszny kawałek słodyczy. Ciasto jest odrobinę pracochłonne i wymaga trochę czasu aby było idealne do rozkoszowania się... ale naprawdę warto!

Ciasto cytrynowe

Składniki na biszkopt:


5 jajek
1 szklanka cukru
1 szklanka mąki (5 czubatych łyżek)
1 łyżeczka proszku do pieczenia
0,5 łyżeczki sody oczyszczonej
2 łyżki gorącej wody
1 budyń śmietankowy/waniliowy

Składniki na syrop cytrynowy:


1 szklanka letniej wody
Sok z połowy cytryny
3 łyżki wódki Finlandii o smaku limonkowym
3 łyżki cukru pudru

Składniki na krem cytrynowy:


2 budynie śmietankowe
1 szklanka cukru
2 cytryny
1 kostka masła
1,5 szklanki wody
2 żółtka


Składniki na piankę cytrynową:


500 ml śmietanki  kremówki 36%
2 galaretki cytrynowe
1-2 śmietan-fixy
2 łyżki cukru pudru

Karmel cytrynowy:


1/3 szklanki wody
1/3 szklanka cukru
Sok z połowy cytryny (bez miąższu)

Dodatkowo:


5 paczek herbatników Petit Beurre

Zainspirowałam się przepisem ze strony domowe-wypieki.blogspot.com jednak wprowadziłam kilka drobnym zmian i sądzę, że ciasto wyszło idealne.

Ciasto cytrynowe

Sposób przygotowania:


Do miski wbić jajka, dodać szczyptę soli i wodę, wszystko miksować na wysokich obrotach przez minutę, następnie stopniowo dodawać cukier, cały czas miksując całość jeszcze przez 2 minuty. Do masy jajecznej przesiewać mąkę, proszek do pieczenia i budyń w proszku i wszystko łączyć ze sobą na bardzo wolnych obrotach. Na blaszkę (40x25) wyłożoną folią aluminiową, wylać ciasto, wyrównać i piec w temperaturze 180st C przez około 25-30 minut. W tym czasie najlepiej jest przygotować najpierw galaretki w 600ml wody i odstawić ją do ostygnięcia później do lodówki. Następnie do garnka wlać sok z cytryny, dodać cukier i szklankę wody. Resztę wody dobrze wymieszać z budyniami i żółtkami, a następnie dodać całość do gotującej się wody z sokiem przy tym mieszać i czekać aż zgęstnieje. Masę odstawić do ostygnięcia. Później miękkie masło wrzucić do miski i ucierać mikserem na jednolity krem cały czas stopniowo dodając masę budyniową. Do naczynia wlać i dobrze wymieszać ze sobą: letnią wodę, sok z cytryny, wódkę i cukier puder, a następnie spód biszkoptowy skropić otrzymanym syropem cytrynowym. Na nasączony biszkopt wyłożyć krem. Na masie ułożyć delikatnie nasączone w syropie herbatniki(uważać aby ich nie rozmoczyć). Śmietankę ubić na sztywno, następnie dodać cukier puder oraz smietan-fixy. Później do ubitej śmietany dodać schłodzoną galaretkę i całość wolno zmiksować, po czym wyłożyć na herbatniki i dobrze rozprowadzić. Na piankę ponownie wyłożyć lekko namoczone w syropie herbatniki. Na koniec w garnku zagotować wodę, dodać cukier oraz sok i cały czas mieszać do momentu aż kryształku cukru nie będą widoczne a konsystencja będzie gęstsza – następnie uzyskanym „karmelem” polać herbatniki. Ciasto dobrze schodzić, najlepiej jest zostawić je na całą noc w lodówce.

Ciasto cytrynowe

Ciasto cytrynowe

Podobne posty:

czwartek, 27 czerwca 2013

Kurczak w paski z warzywami

Pomysł na szybki i aromatyczny obiad?! Tak właśnie jest w tym przypadku - Potrawka z kurczaka w kolorowych paseczkach warzywnych. Danie nie tylko wygląda pięknie ale jest smaczne i zdrowe. Świetna propozycja na obiad w upalne dni, bo to danie jest bardzo lekkie, jest to tez dobry pomysł na szybki lunch. Smaczne na ciepło i na zimno również. Polecam.

Kurczak w paski z warzywami

Składniki:


400g filetu z kurczaka
1 papryka czerwona
1 papryka zielona
1 duża marchewka
1 cebula
0.5 pęczka zielonej pietruszki
3 łyżki kiełków rzeżuchy
2 łyżki białego wina
Przyprawy: pieprz czarny, sól, curry, odrobina suszonego majeranku

Sposób przygotowania:


Filet z kurczaka opłukać, oczyścić i pokroić w paseczki. Do szklanej miski wlać 2 łyżki oliwy, dodać wino i przyprawy i dokładnie wymieszać. Do otrzymanej marynaty wrzucić kawałki kurczaka, wymieszać i odłożyć do lodówki na około 20-30 minut. W tym czasie papryki pokroić w paseczki, marchewkę pokroić w cienkie słupki a cebulę poszatkować w piórka. Na rozgrzaną patelnię wrzucić kawałki kurczaka wraz z marynatą i podsmażać mięso przez kilka minut. Następnie na patelnię dorzucić cebulę i wszystko od czasu do czasu przemieszać. Gdy już cebulka się lekko zeszkli dorzucić paprykę wraz z marchewką i podsmażać do momentu aż składniki trochę zmiękną (marchew może pozostać odrobinę chrupka). Pod sam koniec , jeśli będzie jeszcze taka potrzeba doprawić i dorzucić poszatkowaną zieloną pietruszkę oraz rzeżuchę. Potrawkę podawać z ryżem lub kuskusem.

Kurczak w paski z warzywami

Podobne posty:

wtorek, 25 czerwca 2013

Truskawkowy sernik na zimno i na biszkopcie

Sezon truskawkowy trwa w najlepsze a truskawek nigdy dość! Tym bardziej, że z utęsknieniem czeka się na nie przez cały okrągły rok... bo to tylko teraz, mają one tak niepowtarzalny smak i zapach. Z truskawek wyczarować można wiele pysznych słodkości, a że ja także lubię serniki postawiłam na właśnie na sernik mega truskawkowy! Sernik jest idealny na upalne dni jest bardzo orzeźwiający; nie jest za słodki - a to sprawą dużej ilości truskawek. Jest to prosty przepis a efekt końcowy zachwycający. Polecam.

Truskawkowy sernik na biszkopcie

Składniki na biszkopt:


3 jajka
3/4 szklanki cukru
3/4 szklanki mąki
1 łyżeczka proszku do pieczenia
0,5 łyżeczki sody oczyszczonej
2 łyżki gorącej wody
1 budyń śmietankowy/waniliowy

Składniki na wierzch:


3 kostki sera białego, półtłustego (3x250g)
300g truskawek
3-4 galaretki truskawkowe
5 łyżek cukru pudru

Truskawkowy sernik na biszkopcie

Sposób przygotowania:


Do miski wbić jajka, dodać szczyptę soli i wodę, wszystko miksować na wysokich obrotach przez minutę, następnie stopniowo dodawać cukier, cały czas miksując całość jeszcze przez 2 minuty. Do masy jajecznej przesiewać mąkę, proszek do pieczenia i budyń w proszku i wszystko łączyć ze sobą na bardzo wolnych obrotach. Do tortownicy (24-26cm) wyłożonej folią aluminiową, wylać ciasto, wyrównać i piec w temperaturze 180st C przez około 30 minut, po tym czasie spód studzić w uchylonym piekarniku. Do dwóch naczyń wlać po 750 ml gorącej wody, i wsypać po 2 opakowania galaretek i oczywiście mieszać do momentu aż całkowicie rozpuści się żelatyna i odstawić aż się ostudzi. (Można dać 3 opakowania, wtedy będzie po prostu mniejsza warstwa wierzchnia - dobrze jest zacząć od przygotowania galaretek!).
Masa serowa: Do miski wrzucić kostki sera, cukier puder oraz 200-250g truskawek i przy użyciu blendera wszystko dobrze utrzeć na jednolitą masę – ostawić do lodówki. Gdy już nasze galaretki będą lekko stężeć, jedno naczynie z galaretką zostawić na warstwę wierzchnią a drugie przelać do masy serowej i dokładnie wymieszać – odstawić do lodówki na 15-20 minut. Ponownie przygotować tortownicę tj. wyłożyć mocną folią aluminiową, umieścić biszkopt, zalać masą serową i odłożyć do lodówki na 30-40 minut. (Opcjonalnie można pokroić dodatkową ilość truskawek i umieścić jeszcze pod masą). Pozostałą część truskawek pokroić w plasterki i gdy masa serowa będzie już twardsza poukładać ozdobnie owoce a następnie zalać je galaretką. Sernik potrzebuje trochę czasu aby całkowicie mógł stężeć zatem najlepiej go zostawić w lodówce na całą noc.

Truskawkowy sernik na biszkopcie

Truskawkowy sernik na biszkopcie

Podobne posty: